Top

Amino Trimethylene Phosphonic Asit (ATMP) : ATMP mükemmel chelation sahip, düşük eşik inhibisyon ve kafes bozulma yeteneğine sahiptir. Su sistemilerinde özellikle ölçek oluşumu, kalsiyum karbonat engelleyebilirsiniz. ATMP ve sert su sisteminde hidrolize olabilen istikrarlı bir malzemedir. Yüksek konsantrasyonda, ATMP iyi korozyon inhibisyon vardır. ATMP endüstriyel dolaşımdaki soğuk su sistemi ve petrol sahası su boru hattı içinde termik santral ve petrol rafineri tesisi alanlarında kullanılır. ATMP metal ekipman ve boru hattının korozyonlarında etklidir. ATMP dokuma ve boyama sanayinde ajan Şelat olarak kullanılabilir ve metal yüzey işleme ajanı olarakda yaralanılabilmektedir.. Yüksek saflıkta nedeniyle, kullanılacak ATMPcan & boya sanayi ve dokuma metal yüzey işleme ajanı olarak kullanılabilir. ATMP genellikle birlikte organophosphoric asit, polycarboxylic asit ve tuz ile tüm organik alkali su arıtma aracı inşa etmek için kullanılabilir. ATMP birçok farklı dolaşımdaki soğuk su sisteminde kullanılabilir. 1 L önerilir doz-20mg

Özellikler:

ATMP mükemmel şelasyon, düşük eşik inhibisyonu ve kafes bozulma özelliğine sahiptir. Su sistemi, özellikle ölçek oluşumu, kalsiyum karbonat önleyebilir. ATMP iyi bir kimyasal stabiliteye sahiptir ve su sistemi içinde hidrolize etmek zordur. Yüksek konsantrasyonda, iyi korozyon inhibisyonu var.

ATMP endüstriyel dolaşımdaki soğuk su sistemi ve termik santral ve petrol rafineri tesisi alanlarında petrol sahası suyu isale hattı kullanılır. ATMP kireç oluşumunu azaltmak ve metal ekipman ve boru hattının korozyon inhibe edebilir. ATMP dokuma ve boya endüstrisinde çelatlama ajanı olarak ve metal yüzey tedavi maddesi olarak kullanılabilirler.

ATMP ve katı hal kış ve dondurucu ilçelerde kullanıma uygun, kolay sıvının, suda çözünen, kristal bir tozdur. Çünkü yüksek saflıkta, daha dokuma ve boya endüstrisinde ve metal yüzey tedavi maddesi olarak kullanılabilirler.

Kullanımı:

ATMP genellikle tüm organik alkali su arıtma ajanı inşa etmek Organophosphoric asit, polikarboksilik asit ve tuz ile birlikte kullanılır. ATMP çok çeşitli dolaşan soğuk su sistemi içinde kullanılabilmektedir. 1-20mg / L dozaj önerilir. Korozyon inhibitörü olarak, 20-60mg / L dozaj tercih edilir.

Ambalaj ve Depolama:

ATMP sıvı: 200L plastik bidon, IBC (1000L), müşterilerin ihtiyacı.
ATMP katı: 25kg/bag, müşterilerin ihtiyacı.
Gölgeli oda ve kuru bir yerde on ay için depo.

Güvenlik Koruması:

Asitlik, göz ve cilt ile temasından sakının kez temas, su ile yıkayın.

Eş anlamlı:

ATMP; ATMPA, ATMP (A); Amino trimetilen Fosfonik asit; AMİNO tri (metilen fosfonik asit), tris (metilen fosfonik asit) Amin